Skip to main content

Allround productiemedewerker/monteur

Wij zijn een full service organisatie op het gebied van de uitrol van campagnes (brand activations) en interieur belevingen in o.a. de retail branche. Wij zijn op zoek naar een allround medewerker sign.

Wij werken met large format printers van o.a. Vutek QS3220 UV, GS2000LX pro en HP LX 850 latex, diverse 3D printers en freesmachines.

Daarnaast hebben wij nog diverse machines voor de afwerking van de producten.

Wij zoeken ter uitbreiding een allround medewerker die zowel in de productie als in de montage (buitendienst) werkzaam is. Je bent verantwoordelijk voor de complete afwerking van orders van A tot Z, waaronder het bedienen van de freesmachine en afwerking van deze onderdelen, snijden, plotten en verzendklaar maken. Verder heb je regelmatig overleg met collega’s over planning, bestelling van goederen en de taakverdeling.

Als monteur (buitendienst) bestaat je werk voornamelijk uit het plakken van grote visuals op diverse wanden, monteren van etalagedoeken, plakken van raamteksten, plaatsen van specials, montage van buitenborden en frames, vloerstickers, schilderwerk en alle voorkomende montage werkzaamheden voor de meest uiteenlopende soorten projecten.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur en wij verwachten een flexibele inzet om door te werken wanneer dit nodig is.

Profiel kandidaat

Wij vragen een relevante MBO opleiding en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie waarvoor technische vaardigheden een vereiste zijn. Bij voorkeur heb je ervaring met het bedienen van freesmachines en snijplotters.

Verder beschik je over een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De orderflow vereist goede communicatie, accurate werkwijze en werken met deadlines waarbij een goede stressbestendigheid noodzakelijk is.

Je bent een inspirerende collega die denken en doen succesvol combineert en zo een professionele bijdrage levert.

Bijzonderheden

Wij bieden jou een zeer uitdagende en leuke baan met enerverende opdrachten voor (inter)nationaal bekende opdrachtgevers, een goed salaris en veel verantwoordelijkheid in een enthousiast team. Je komt te werken in een bedrijf dat altijd streeft om voorop te lopen in de markt.

Solliciteer nu_