XCLUSIVE FOR YOU:
PROJECTMANAGER (FULLTIME)

Zin om te werken voor de mooiste internationale merken? Haak je vol energie aan op complexe projecten, waarbij je de grote lijnen ziet, maar ook als een pitbull de details bewaakt? Laten we dan snel live koffiedrinken!
Xclusive International zoekt per direct een allround projectmanager, die het hoofd koel houdt, verantwoordelijkheid durft te dragen en elk project van A tot Z kan begeleiden én bijsturen als dat nodig is.

JIJ BENT
Open, positief, proactief en down to earth en wil als projectmanager met jouw persoonlijkheid, talent en skills het verschil maken en meebouwen aan een mooi bedrijf met veel internationale sport & fashion merken. Je bent up to date qua kennis, hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie en de dagelijkse drive om te blijven groeien binnen jouw functie.

JIJ KAN
Als projectmanager perfect denken en doen combineren binnen een dynamische, soms zelfs hectische omgeving. Je organiseert, regelt en kunt snel schakelen met jouw team en onze klanten om elke deadline te halen. Ook wanneer je incidenteel projecten op locatie bezoekt, houd je op afstand de lopende zaken scherp in de gaten.

JIJ HEBT
HBO+ en technische kennis van en ervaring met visuele communicatie (tailor made windows, POP UP stores, POS materiaal en In Store activaties). Je bent eindverantwoordelijk voor budgetbewaking én de kwaliteitscontrole van jouw projecten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de klant en de belangrijkste schakel tussen jouw verschillende collega’s op de verschillende afdelingen. Vloeiend Nederlands en Engels praten en schrijven is voor jou niet meer dan vanzelfsprekend.

JIJ WIL
Fulltime (40 uur per week) aan de bak, echt als één team samenwerken en klanten blij maken met topproducties. Incidenteel reizen in Nederland en naar het buitenland is voor jou geen drempel, maar juist een extra binnen jouw functie als projectmanager.

WIJ ZIJN
Xclusive en bedenken voor nationale en internationale merken 360-campagnes van A tot Z. Van retail tot activatie. Omdat we alle xpertises in huis hebben, kunnen we het hele traject zelf regelen, maken en uitrollen. Van strategie en concept tot productie en installatie.

WIJ BIEDEN
Een marktconform salaris, veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om binnen een team met grote ambities mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Als persoon én binnen je vakgebied. Elke dag lunchen we gezellig samen en sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel.

LET’S TALK
Heb je tot hier gelezen? Dan hebben wij je aandacht! Is deze job helemaal voor jou, stuur dan je CV met een uitgebreide motivatie en eventueel een portfolio naar joinus@xclusive-international.com. Heb jij onze interesse gewekt, dan nemen wij contact op om verder kennis te maken en praten we je direct bij over onze grote toekomstplannen.