Skip to main content

Senior Technisch DTP-er / Meewerkend Studiomanager

Wij zijn een full service organisatie op het gebied van de uitrol van campagnes (brand activations) en interieurbelevingen in o.a. de retail branche. Wij zijn op zoek naar een senior Technisch DTP-er / meewerkend studiomanager.

Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren de volledige reeks aan visuals voor onder andere de retail-, interieur- en evenementenbranche. Wij produceren van klein tot groot formaat, van standaard tot maatwerk in Nederland en de rest van Europa. Wij beschikken over een professioneel projectbureau, complete dtp-studio, eigen productie en buitendienstmedewerkers voor montage op locatie.

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van creatieve communicatieconcepten en de visuele vertaling hiervan door concrete uitingen zorgvuldig en krachtig vorm te geven. Je bent in staat ruimtelijk inzicht weer te geven in diverse 3D presentaties. Vormgeving, waarmee je iedereen weet te verrassen, zit in je bloed, je combineert je talenten met meerdere stijlen en weet zowel on- als offline te overtuigen. Je bent in staat de ideeën van diverse klanten en de interne account- en projectmanagers goed te vertalen naar hoogstaand grafisch artwork.

Het vormgeven is een groot deel van je werkzaamheden maar daarnaast ben je in staat diverse bestanden goed en kwalitatief productie klaar te maken voor de aanwezige productielijnen. Je bent verantwoordelijkheid voor de juiste aanlevering van de bestanden aan opdrachtgevers en businesspartners.

Als studio manager word je verantwoordelijk voor het gehele DTP management.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur en wij verwachten een flexibele inzet om zo nu en dan door te werken wanneer dit nodig is.

Profiel kandidaat

  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding aan het Grafisch Lyceum gevolgd en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur retail experience);
  • Zeer bedreven in Indesign, Illustrator en Photoshop, zowel in kennis als snelheid;
  • Kennis van 3D software als Blender, Zbrush of soortgelijke programma’s is een pre;
  • Je bent in staat om onder grote druk te presteren i.v.m. korte deadlines;
  • Je werkt gestructureerd met passie voor detail zonder verlies van snelheid;
  • Kennis van productie (aanleveren artwork) voor grootformaat printers/snijmachines;
  • Je beschikt over een uiteenlopend portfolio die goed weergeeft wat en wie je bent op grafisch gebied.
  • Daarnaast ben je een inspirerende collega die denken en doen succesvol combineert en zo een professionele bijdrage levert aan de klanten en onze producten;
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring om leiding te kunnen geven aan een team DTP-ers. (planning, aanbrengen van structuur, kwaliteitscontrole etc);
  • Goede communicatieve-vaardigheden

Bijzonderheden

Wij bieden jou een zeer uitdagende en leuke baan met enerverende opdrachten voor (inter)nationaal bekende opdrachtgevers, een goed salaris en veel verantwoordelijkheid in een enthousiast team. Je komt te werken in een bedrijf dat altijd streeft om voorop te lopen in de markt.

Solliciteer nu_