Skip to main content

Technisch DTP’er/ 3D Specialist

Wij zijn een full-service organisatie op het gebied van de uitrol van campagnes (brand activations) en interieur belevingen in o.a. de retail branche. Wij zijn op zoek naar een Technisch DTP’er met als specialisme 3D.

Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren de volledige reeks aan visuals voor onder andere de retail-, interieur- en evenementenbranche. Wij produceren van klein tot groot formaat, van standaard tot maatwerk in Nederland en de rest van Europa. Wij beschikken over een professioneel projectbureau, complete DTP-studio, eigen productie- en buitendienstmedewerkers voor montage op locatie.

In deze functie houd je je bezig met het ontwikkelen van creatieve communicatieconcepten en de visuele en technische vertaling hiervan door concrete uitingen zorgvuldig en krachtig vorm te geven. Je bent in staat ruimtelijk inzicht weer te geven in diverse 3D presentaties. Vormgeving, waarmee je iedereen weet te verrassen, zit in je bloed en je combineert je talenten met meerdere stijlen en weet je zowel on- als offline te overtuigen. Je weet de ideeën van diverse klanten en de interne account- en projectmanagers goed te vertalen naar hoogstaand grafisch artwork. Daarnaast ben je in staat diverse bestanden goed en kwalitatief productie klaar te maken voor de aanwezige productielijnen waaronder ook de 3D printers.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur en wij verwachten een flexibele inzet om door te werken wanneer dit nodig is.

Profiel kandidaat

  • Minimaal een MBO opleiding aan het Grafisch Lyceum gevolgd en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur retail experience);
  • Zeer bedreven in Indesign, Illustrator en Photoshop, zowel in kennis als in snelheid;
  • Zeer bedreven in 3D software (Blender, Zbrush of vergelijkbare programma’s);
  • Je werkt gestructureerd met passie voor detail zonder verlies van snelheid;
  • Kennis van productie (aanleveren artwork) voor grootformaat printers/snijmachines en 3D printers./li>
  • Je beschikt over een uiteenlopend portfolio die goed weergeeft wat en wie je bent op grafisch gebied;
  • Je bent een inspirerende collega die denken en doen succesvol combineert en zo een professionele bijdrage levert aan de klanten en producten;
  • Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. De orderflow vereist goede communicatie, accurate werkwijze en werken met deadlines waarbij een goede stressbestendigheid noodzakelijk is.

Bijzonderheden

Wij bieden jou een zeer uitdagende en leuke baan met enerverende opdrachten voor (inter)nationaal bekende opdrachtgevers, een goed salaris en veel verantwoordelijkheid in een enthousiast team. Je komt te werken in een bedrijf dat altijd streeft om voorop te lopen in de markt.

Solliciteer nu_